Składniki:

  • 70g – Śledź solony
  • 50g – Ogórek kwaszony
  • 50g – Jabłko
  • 20g – Cebula
  • 35g – Chleb żytni pełnoziarnisty, Koperek

Sposób przygotowania

Śledzia, ogórka i jabłko pokroić na kawałki. Cebulę drobno posiekać. Składniki wymieszać z koperkiem i odrobiną pieprzu. Zjeść z pieczywem.


  • Wartości odżywcze: Ok. 270 kcal
  • Białko: 17 g
  • Tłuszcze: 12 g
  • Węglowodany: 27 g

KONTAKT

ROBERT LIPERT

Telefon : 792 450 650

E-mail : dietetykrobertlipert@gmail.com

TOP MEDICAL

Ul. Szeligowskiego 6

20-883 Lublin

Rejestracja : 81 452 00 00

Masz pytanie? Napisz, odpowiem w wolnej chwili